Acești Termeni și Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului yo8rhm.com gazduit de yo8rhm.com. Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Conditii prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului, și va trebui să-i accepte fără alte limitări sau rezerve. yo8rhm.com își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime Termenii și Condițiile. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați Termenii și Condițiile prezentate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site.

 

Drepturi de autor

Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea yo8rhm.com cu excepția situațiilor în care se specifică explicit altceva, fiind apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept ai domeniului yo8rhm.com se pedepseste conform legilor in vigoare. Conținutul site-ului yo8rhm.com nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților yo8rhm.com.

Utilizatorii yo8rhm.com înțeleg și sunt de acord că toate materialele pe care le trimit la yo8rhm.com sau le încarcă în baza de date yo8rhm.com devin publice.

 

Garanții și limitări

Tot ceea ce ține de site-ul yo8rhm.com este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garantie. Utilizatorii yo8rhm.com înțeleg și acceptă faptul că yo8rhm.com nu oferă nici o garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site și materialele oferite, inclusiv dar fără limitare funcționarea, informarea, conținutul, funcționalitățile, informațiile, materialele sau produsele oferite pe site. yo8rhm.com și deținătorul domeniului yo8rhm.com nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitată de timp, sau funcționalitățile sale sunt limitate din orice motive tehnice sau comerciale.

Utilizatorii yo8rhm.com înțeleg și sunt de acord că site-ul yo8rhm.com este oferit și funcționează în condiții experimentale și nu oferă nici o garanție pentru serviciile și funcționalitățile sale. Utilizatorii yo8rhm.com înțeleg că se depun toate eforturile pentru ca site-ul să funcționeze corect și fără erori. Oricum, yo8rhm.com și deținătorii domeniului yo8rhm.com și a site-ului yo8rhm.com nu pot fi făcuți răspunzători de eventualele probleme tehnice care nu sunt sub controlul lor.

Utilizatorii yo8rhm.com sunt de acord să exonereze de răspundere și să nu acționeze yo8rhm.com sau deținătorul domeniului yo8rhm.com în justiție cu privire la orice pretenție ridicată de către un terț, rezultată din utilizarea serviciilor yo8rhm.com, cât și cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecință sau de altă natură), costuri, acțiuni, procese, pretenții, stricăciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecată) sau alte răspunderi, suferite în vreun fel sau provocate direct de yo8rhm.com ca urmare a încălcării sau ignorării de către client a acestor Termeni și Condiții.

yo8rhm.com își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor.

yo8rhm.com nu oferă nici o garanție în ceea ce privește condițiile de comunicații ale Utilizatorilor, inclusiv starea de funcționare a computerului personal.

yo8rhm.com își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa acest site fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor. yo8rhm.com nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor și acest site.

Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii își vor asuma in mod irevocabil și necondiționat responsabilitatea pentru accesarea acestui site